0igxywmqwq0rwusklhq6

Onnistu asiantuntijabloggaajana – kirjoita sujuvasti ja napakasti

Kurssille pääsee nyt!

Haaveiletko blogin perustamisesta tai tahtoisitko kirjoittaa parempia ammatillisia blogitekstejä? Haluaisitko kirjoittaa enemmän, mutta jokin haraa vastaan? Maksuton kirjoittamisen minikurssimme on juuri sinulle!

Kurssilla paljastamme parhaat ja toimiviksi todetut neuvomme napakan blogitekstin kirjoittamiseen. Kuulet myös, millaisia työtapoja noudattamalla kirjoittamisesta tulee mahdollisimman sujuvaa.

Jo yli 1100 osallistujaa on käynyt kurssimme, ja olemme saaneet paljon palautetta siitä, kuinka hyödyllisiä kurssin neuvot ovat!

Kurssin jälkeen tiedät:

 • Miksi säännöllinen ideointi helpottaa kirjoittajan työtä huomattavasti?
 • Miten teksti-idea tarkennetaan aiheeksi, josta on helppo kirjoittaa ja joka on mukava lukea?
 • Mitkä kaksi asiaa pitäisi selvitä blogitekstin otsikosta ja ensimmäisestä kappaleesta?
 • Mistä blogitekstin napakkuus syntyy?
 • Millaisilla kielivalinnoilla tekstistä tulee helppolukuista?
 • Millaisiin vaiheisiin kirjoittaminen kannattaa jakaa ja miksi vaiheistaminen on ratkaisevaa jokaisen kirjoittajan työn sujumiselle?
 • Miten on mahdollista kirjoittaa säännöllisesti kiireestä huolimatta?

Tule ilmaiselle lyhytkurssille, joka koostuu kuudesta lyhyestä videosta ja huipentuu webinaariin. Kouluttajina ovat toimittajat ja digiajan kirjoituskoulu Kiteen perustajat Sanna Sevänen ja Mari Valkonen.


 

Verkkokursseistamme sanottua

"Suosittelen lämpimästi blogia harkitseville ja blogikirjoittelun jo aloittaneille digiajan kirjoituskoulu Kiteen verkkokurssia. Sain kurssilta paljon sellaisia hyviä vinkkejä tekstin rakentamiseen ja kiteyttämiseen, joihin en ollut tullut kiinnittäneeksi aiemmin huomiota. Jos yhtään tuntuu siltä, että omista teksteistä puuttuu se jokin, niin vastaus voi löytyä tältä kurssilta!"

- Virpi Naukkarinen, Pelkotanssi-blogin kirjoittaja Osaaminen esiin -verkkokurssista

"Sain hyviä oppeja siihen, miten tuottaa sisältöä omaan blogiin. Jotkut kurssit vain ns. pyörivät asian ympärillä, kiertävät sitä kuin kissa kuumaa puuroa, mutta tämä koulutus meni suoraan varsinaiseen asiaan."

- Sirpa Papinaho, valokuvaaja Osaaminen esiin -verkkokurssista

"Olen kokenut kurssin hyväksi ja toimivaksi. Samalla kun olen kirjoittanut päivittäisiä harjoituksia, olen työstänyt yritykseni aloitukseen liittyviä asioita. Tekstit ovat avanneet uusia oivalluksia ja näkökulmia samalla kun kynnys kirjoittaa on madaltunut. Kurssi on myös vahvistanut rohkeuttani aloittaa blogi omalla verkkosivustollani.

- Kirsti Tuominen, YTM, coach, Virtaa-valmennus Tarinoita työstä -verkkokurssista

 

Miksi lähtisit mukaan?

Olet ehkä jo havahtunut siihen, että työelämässä yhä useampi kirjoittaa verkkoon erilaisia tekstejä. Vaikka olisit miten hyvä työssäsi, tietosi ja taitosi eivät pääse parhaalla mahdollisella tavalla esiin, jos et osaa itse kirjoittaa asiantuntemuksestasi.

Perinteisten tekstityyppien tai vaikkapa tieteellisen kirjoittamisen hallitseminen ei valitettavasti auta kovin pitkälle verkossa. Tarjontaa on paljon ja ihmiset kuluttavat sisältöjä silmäillen ja kiireessä. Silloin on kallisarvoinen taito osata tiivistää sanomansa ytimekkäästi ja tarjoilla se lukijalle nopeasti.

Teimme Onnistu asiantuntijabloggaajana -verkkokurssin, koska haluamme paremman kirjoitustaidon olevan kaikkien ulottuvilla. Uskomme blogitekstien voimaan, sillä ne tarjoavat some-kanavia pysyvämmän ja laajemman näyteikkunan osaamiseesi. Blogitekstit ovat hämmästyttävän vaikuttava portfolio esimerkiksi yrittäjälle, työnhakijalle tai henkilöbrändiksi mielivälle.

Kuinka paljon kurssi vie aikaasi?

Jos arvioit, että olet liian kiireinen osallistuaksesi kurssille, mieti uudestaan. Kurssin sisältöjen katsominen vie vain muutamia minuutteja päivässä kuuden päivän ajan, mutta kun viet neuvomme käytäntöön, tekstisi paranevat ja kirjoittamisesta tulee mukavampaa.

Kouluttautumiseen käytetty aika on aina investointi, ja kirjoitustaidon kehittämiseen käytetty aika on sitä erityisen isolla I:llä, koska kirjoitat usein ja paljon.

Kurssi sopii sinulle, jos

 • haaveilet asiantuntijablogin perustamisesta, mutta et ole vielä ryhtynyt tuumasta toimeen.
 • kirjoitat asiantuntijablogia, mutta kaipaat ryhtiä ja lisäpotkua kirjoittamiseen.
 • haluaisit kirjoittaa, mutta et löydä aikaa tekstien tuottamiselle.
 • kirjoitat asiantuntemuksestasi, mutta ajatuksesi rönsyilevät ja tekstin pihvi on usein hukassa.
 • olet tyytymätön työskentelytapoihisi kirjoittajana.
 • haluat opastaa työpaikallasi muita kirjoittajia napakan tekstin ja sujuvien työskentelytapojen pariin.

Lisäksi

Saat ladattua kurssilta käyttöösi blogitekstin viimeistelyapurin ja kapulakielen karsintaoppaan. Molemmat ovat hyödyllisiä välineitä joka kerta, kun viimeistelet tekstejäsi julkaisukuntoon.

Kouluttajat


Sanna Sevänen & Mari Valkonen
Sanna Sevänen & Mari Valkonen

Sanna Sevänen (YTM)

Tekstien takominen on Sannan intohimo, ja hän on kirjoittanut työkseen vuodesta 2001. Sanna on käynyt lukuisia kirjoittajakoulutuksia ja opiskellut myös luovaa kirjoittamista. Hän on työskennellyt useissa sanomalehdissä ja kirjoittanut vapaana toimittajana yli 30 julkaisuun. Kirjoituskouluttajana hän haluaa auttaa yli kirjoittamisen esteistä ja kannustaa kasvamaan kirjoittajana.

www.linkedin.com/in/sannasevänen

Mari Valkonen (YTM)

Marille kirjoittaminen on tapa ymmärtää maailmaa ja jäsentää ajattelua. Ammatikseen hän on kirjoittanut vuodesta 2006 lähtien. Mari on työskennellyt maakunta-, talous- ja puoluelehdissä sekä vapaana toimittajana. Kouluttajana Mari haluaa ohjata kirjoittamaan helposti omaksuttavia tekstejä ja kannustaa löytämään työtapoja, joiden avulla luovaa työtä voi tehdä kiireen keskellä.

www.linkedin.com/in/marivalkonen


Kide Consulting Oy

Mari ja Sanna perustivat työelämän kirjoituskoulutuksiin erikoistuneen yrityksen vuonna 2017. Kide järjestää verkkokoulutuksia sekä lähikoulutuksia työpaikoilla ja oppilaitoksissa. Kide on kouluttanut tuhansia työssään kirjoittavia parempien tekstien tekijöiksi. Pelkästään Kiteen verkkokurssille on osallistunut yli 1500 eri alojen asiantuntijaa.

www.kidekoulu.fi


Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin sisällöt aukeavat kerran päivässä ilmoittautumishetkestä alkaen.
Onko kurssi todella maksuton?
Kyllä! Kohtaamme jatkuvasti ihmisiä, jotka tuskailevat blogitekstien kirjoittamisen kanssa ja halusimme luoda kurssin, jossa vastataan yleisimpiin kysymyksiin ilmaiseksi. Totta kai toivomme, että kiinnostut tämän kurssin jälkeen osallistumaan uudelle Askeleet asiantuntijablogiin -kurssillemme, jonka ilmoittautuminen aukeaa ensimmäistä kertaa syyskuussa 2019. Mitään velvoitteita sinulla ei ole. Pyydämme kuitenkin tämän kurssin osallistujilta sähköpostiosoitteen ja luvan lisätä sen uutiskirjeemme tilaajien joukkoon. Lähetämme säännöllisesti ajankohtaista asiaa ja hyödyllisiä neuvoja kirjoittamisesta. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta heti ensimmäisen sähköpostin saatuasi.
Onko kurssin osallistujamäärä rajoitettu?
Ei ole. Jokainen halukas pääsee mukaan kurssille.

Onnistu asiantuntijabloggaajana -kurssi on ainutlaatuinen tilaisuus kohentaa taitojasi blogitekstien kirjoittajana helposti ja nopeasti.

Voit toki jatkaa tuskailua sen äärellä, miksi blogitekstisi eivät toimi, tai jatkaa ikuisesti haaveilua oman blogin kirjoittamisesta. Tai sitten teet päivän parhaan päätöksen ja klikkaat Ilmoittaudu kurssille -linkkiä nyt!