3wcjpmyyslymwugrnvqf

Tarinoita työstä – 14 päivän kirjoitushaaste

Työelämän inspiroivin kirjoituskurssi!

Haluatko kirjoittaa oikeasti kiinnostavia ja koukuttavia sisältöjä LinkedIniin tai ammatilliseen blogiin? Tarvitseko apua aiheiden löytämisessä tai kaipaatko rohkaisua ja innostusta? Tarinoita työstä -kurssi on sinua varten!

Meidän kaikkien työ ja arki on täynnä pienten tarinoiden siemeniä: kohtaamisia, yllätyksiä, oivalluksia ja oppimisen paikkoja.

Tarinoita työstä on kahden viikon kirjoituskurssi sinulle, joka haluat oppia kirjoittamaan nuo tarinat esiin. Tarinoiden avulla saat elävyyttä ja henkilökohtaisuutta esimerkiksi ammatillisiin blogiteksteihin ja somepäivityksiin. Voit olla yhtä hyvin kokenut kirjoittaja kuin aloittelijakin, kurssi avaa uusia näkökulmia molemmille.

Kurssi koostuu 14 lyhyestä kirjoitustehtävästä, jotka voit tehdä omassa tahdissasi. Jokaiseen tehtävään liittyy myös tiivis teoriaosuus.

Lähde mukaan nyt, ja saat ensimmäisen tehtävän käyttöösi heti seuraavana päivänä! Uusi tehtävä aukeaa joka päivä kahden viikon ajan.

Kurssin käytyäsi

 • huomaat tarinoiden aiheita omassa arjessasi;
 • osaat kirjoittaa pienet ja usein merkityksellisetkin tarinat ylös;
 • ideoinnista ja aikaisempaa henkilökohtaisemmasta kirjoittamisesta on tullut rutiini;
 • olet kokeillut erilaisia kirjoitustyylejä ja tekstien rakentamisen tekniikoita.

Kurssin hinta on 49,60 euroa (sis. alv 24 %).


 

Tätä on luvassa

 • Kiireiseen työelämään solahtava tapa kehittyä aiempaa henkilökohtaisempien tekstien tekijänä ja nivoa kirjoittaminen osaksi arkea.
 • 14 omaan työhön liittyvää kirjoitustehtävää, joiden tekemiseen kuluu päivittäin noin 15–30 minuuttia. Tehtävien avulla saat aihioita ammatillisiin blogiteksteihin ja somepäivityksiin. Kirjoittamalla pääset tarkastelemaan omaa työtäsi luovasti uusista näkökulmista;
 • 14 kirjoitustehtäviin liittyvää tietoiskua kirjoittamisen tekniikasta: rakenteesta, tyylistä, rohkeudesta, tarinallisuudesta ja vapaasta kirjoittamisesta. Tietoiskuista on apua paitsi kurssin tehtävien, myös muiden työelämän tekstien kirjoittamisessa;
 • Päivittäinen muistutusviesti tehtävän aihepiiristä sähköpostiisi;
 • Parhaat vinkkimme siihen, miten kirjoitusrutiinia voi ja kannattaa pitää yllä kurssin jälkeen.
 • Kirjoitustehtävät koottuna pdf-dokumentiksi, jonka voit ladata itsellesi kurssin lopuksi.
 

Tarinoita työstä -kurssista sanottua

"Sain LinkedInissä eräästä kurssilla kirjoittamastani tekstistä aivan hurjaa palautetta: "Kirjoitus selkeästi LinkedInin parhaita helmiä". Tämä tuli ventovieraalta henkilöltä, joka ei ollut edes verkostossani. Ilman tätä haastetta ja inspiroivaa tehtävänantoa en todellakaan olisi älynnyt kirjoittaa näin tunteisiin vetoavasti työelämään liittyvästä aiheesta! ."

- Marjaana Jokinen, yrittäjä, infodevaaja ja oppimisen insinööri

"Kurssi osoitti, että tasainen tekeminen tuottaa tulosta ja tasaisessa tekemisessä tehtävät auttavat."

- Hanna Takala, viestintävalmentaja

"Olen kokenut kurssin hyväksi ja toimivaksi. Samalla kun olen kirjoittanut päivittäisiä harjoituksia, olen työstänyt yritykseni aloitukseen liittyviä asioita. Tekstit ovat avanneet uusia oivalluksia ja näkökulmia samalla kun kynnys kirjoittaa on madaltunut. Kurssi on myös vahvistanut rohkeuttani aloittaa blogi omalla verkkosivustollani.”

- Kirsti Tuominen, YTM, coach, Virtaa-valmennus.

 

Kurssi sopii erityisesti sinulle, joka

 • haluat elävöittää tekstejäsi tarinoilla ja havainnoilla;
 • koet vaikeaksi teksti-ideoiden ja aiheiden löytämisen;
 • tahdot saada yrityksesi asiantuntijat kirjoittamaan ja haluat tarjota heille inspiraatiota;
 • kaipaat rohkeutta ja varmuutta persoonallisten tekstien kirjoittamiseen;
 • haluat, että blogipostauksesi tai somepäivityksesi tulee luetuksi ja jää mieleen;
 • olet kiireinen etkä löydä aikaa pitkän kirjoituskurssin suorittamiseen tai kirjoitusoppaan lukemiseen.

Tunnistitko itsesi? Hyppää mukaan!


Tämä kurssi ei ole sinun juttusi, jos

 • kaipaat kertausta kielenhuollossa;
 • haluat oppia verkkokirjoittamisen teknisestä puolesta, kuten blogialustoista;
 • haluat palautetta omista teksteistäsi;
 • haluat oppia kokonaisten blogipostausten kirjoittamista. Silloin kannattaa tulla uudistetulle asiantuntijabloggaamisen verkkokurssillemme syyskuussa.

Kouluttajat


Sanna Sevänen & Mari Valkonen
Sanna Sevänen & Mari Valkonen

Sanna Sevänen (YTM)

Tekstien takominen on Sannan intohimo, ja hän on kirjoittanut työkseen vuodesta 2001. Sanna on käynyt lukuisia kirjoittajakoulutuksia ja opiskellut myös luovaa kirjoittamista. Hän on työskennellyt useissa sanomalehdissä ja kirjoittanut vapaana toimittajana yli 30 julkaisuun. Kirjoituskouluttajana hän haluaa auttaa yli kirjoittamisen esteistä ja kannustaa kasvamaan kirjoittajana.

www.linkedin.com/in/sannasevänen

Mari Valkonen (YTM)

Marille kirjoittaminen on tapa ymmärtää maailmaa ja jäsentää ajattelua. Ammatikseen hän on kirjoittanut vuodesta 2006 lähtien. Mari on työskennellyt maakunta-, talous- ja puoluelehdissä sekä vapaana toimittajana. Kouluttajana Mari haluaa ohjata kirjoittamaan helposti omaksuttavia tekstejä ja kannustaa löytämään työtapoja, joiden avulla luovaa työtä voi tehdä kiireen keskellä.

www.linkedin.com/in/marivalkonen


Kide Consulting Oy

Mari ja Sanna perustivat työelämän kirjoituskoulutuksiin erikoistuneen yrityksen vuonna 2017. Kide järjestää verkkokoulutuksia sekä lähikoulutuksia työpaikoilla ja oppilaitoksissa. Kide on kouluttanut tuhansia työssään kirjoittavia parempien tekstien tekijöiksi. Pelkästään Kiteen verkkokurssille on osallistunut yli 1500 eri alojen asiantuntijaa.

www.kidekoulu.fi


Usein kysytyt kysymykset


Entä jos kurssi ei vastaa odotuksiani?
Jos et ole kurssin antiin tyytyväinen, voit saada kurssin hinnan kokonaisuudessaan takaisin. Lähetä postia osoitteeseen [email protected] 10 päivän kuluessa kurssin maksamisesta, niin hyvitämme hinnan sinulle.
Miten kurssin voi maksaa?
Pankki- tai luottokortilla (Visa, Mastercard ja American Express). Myös Visa Electron käy maksuvälineenä. VINKKI: Jos haluat maksaa pankkikortilla ja sinulla on samassa kortissa sekä luotto- että pankkipuoli, voit maksaa pankkikortilla käyttämällä kortin kääntöpuolella (sillä puolella, jonne tulee allekirjoitus) olevaa debit-kortin numeroa. Sen vieressä on debit-kortille oma kolminumeroinen CVC-koodi. Näin maksamalla maksu lähtee tililtä eikä mene luottokorttilaskuun.
Useampi organisaatiomme jäsen olisi osallistumassa kurssille. Voitteko lähettää meille laskun?
Kyllä! Jos yrityksestä tai organisaatiosta on tulossa osallistujia kaksi tai useampia, voimme lähettää kurssista laskun. Tästä veloitamme laskutuslisän 8 e. Jos haluat laskun, olethan meihin yhteydessä suoraan: [email protected] tai 050-434 8708.
Voinko saada kurssin aikana palautetta kirjoittamistani teksteistä?
Tarinoita työstä -kurssin tehtävät on tarkoitettu itseopiskeluun, joten osallistujille ei anneta palautetta.
Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin ilmoittautuminen aukeaa 15. lokakuuta 2018 kello 10. Sen jälkeen kurssille voi ilmoittautua milloin tahansa. Pääset tekemään ensimmäisen tehtävän heti ilmoittautumisen jälkeen. Sen jälkeen uusi tehtävä aukeaa nähtäville päivittäin kahden viikon ajan. Ajatuksena on, että kurssi suoritetaan tiiviisti, mutta voit tehdä tehtäviä myös omaan tahtiisi.
Suoritetaanko kurssi jonkin aikataulun mukaan vai voinko katsella sisältöjä omaan tahtiini?
Jokainen osallistuja etenee kurssilla omassa aikataulussaan. Ensimmäinen tehtävä aukeaa ilmoittautumista seuraavana päivänä, ja sen jälkeen uusi tehtävä on käytettävissä jokaisena päivänä kahden viikon ajan. Voit siis tehdä tehtävän jokaisena päivänä kahden viikon ajan, mutta voit suorittaa kurssin myös väljemmässä aikataulussa. Materiaalit ovat käytössä kolmen kuukauden ajan ilmoittautumisesta.
Miten paljon kurssi maksaa?
Kurssin hinta on 49,60 euroa (sis. alv 24 %). Kun maksat kurssimaksun, materiaalit ovat käytössäsi kolme kuukautta.

Tule mukaan!

Tarinoita työstä -kurssi on helppo tapa kehittyä tekstien tekijänä ja tehdä kirjoittamisesta säännöllinen rutiini. Tehtävät eivät tyhjene kerralla, vaan niistä voi hakea inspiraatiota aina uudelleen. Teoriaosuudet on suunniteltu niin, että ne voi lukaista pikaisesti tehtävänannon pohjaksi, mutta pureskeltavaa riittää pidemmäksikin aikaa.